NAZAD                                               Montazne kuce su slicne drugim montazna kuca.                                                                                                                                            

                                      kontejneri   MONTAZNA KUCICA-VIKENDICA kontejner

  Kontejneri   Montazni objekti - pogodni za vikendice, poslovni prostor, prodavnice, garaze,  pomocne prostorije. Kontejner je kontejneri.

                 Kontejneri PREDNOSTI    MONTAZNIH   OBJEKATA: Kontejner  je kontejneri radi unapredjenja firme.

     - Nema legalizacije.       Nisu potrebni nikakvi papiri koje morate da skupljate na stotinu mesta , niti morate da cekate nekad i godinama na "legalizaciju" vaseg objekta, niti drzava moze da vam uzme ko zna koliko vaseg tesko zaradjenog novca na bazi te iste "legalizacije". kontejneri

     - Niza cena izrade nego klasicno "zidanje". Daleko manje posla i nervoze za vas,  i daleko brze vreme izrade nego kod klasicnih objekata. Kontejneri su kontejner radi boljeg unapredjenja prodaje. Montazne kuce su buducnost isto kao i samo jedna montazna kuca.

     -  Mogucnost lake promene mesta. U svakom momentu mozete da promenite lokaciju vaseg montaznog objekta od vikendice na planini do vikendice na moru, jezeru, do poslovnog prostora ili prodavnice na pogodnoj lokaciji ili dodatne prostorije u dvoristu vase kuce ili kao garaza za vas automobil.... Mogucnosti su razne... Kontejneri su kontejner radi bolje prodaje proizvoda. Montazne kuce su bolje od montazna kuca.

     - Nije potrebno praviti plocu i temelj dovoljno je staviti samo cigle,gredice ili panjeve  na coskovima montaznog objekta da bude malo odignut od zemlje mada i to mnogi ne rade vec ga stave direktno na zemlju.  Kontejner je kontejner u mnozini radi razvoja proizvodnje.

     -  Lako se odrzava. Nema malterisanja , krecenja, niti bilo kojih slicnih radnji koje zahtevaju komplikovano odrzavanje.Kontejneri su kontejner.

     -  U slucaju vase zelje u buducnosti da prodate plac i montazni objekat daleko cete lakse da prodate odvojeno "cist" plac koji je i jeftiniji nego da je na njemu skup, zidani objekat , a posebno mozete nekom prodati montazni objekat ili ga premestiti na neko vase drugo mesto.  I zbog nize cene konkuretniji ste u prodaji od drugih na trzistu. Kontejneri su kontejner u jednini. Montazne kuce su ipak bolji izbor od montazna kuca.

Postupak montaze tri objekta koja se finalno nalaze na Srebrnom jezeru: Kontejner je kontejneri.

kontejner su kontejneri.                                                www.aluminijumskicamci.co.rs  - proizvodnja aluminijumskih camaca, jahti, katamarana, splavova    i                                                                                            montaznih kucica -kontejnera

                                 KONTAKT INFO :                                                         

                                       Kontaktirajte nas:

                                        telefon/fax:  021/ 896-325                                       Montazne kuce su moja nada i spas.

                                        mobilni: 063/  893-66-47                                        Montazne kuce su sve sto mi ostalo.

                                       Adresa:                                                                   Montazne kuce su bolje nego imati samo montazna kuca.

                                        Srbija                                                                     Montazne kuce su daleko bolja opcija od montazna kuca.

                                       21410 Futog                                                           Montazna kuca je losija varijanta od montaznih kuca.

                                       Bosanska 14                                                          Montazna kuca je gore od montazne kuce.

                                       e-mail: saracn@live.com